Isolatie Isocarm

Diverse vormen van isolatie

Iedereen wil in een goed geïsoleerd huis wonen. Als u thuiskomt moet u uw kachel aan kunnen zetten en binnen een uur een verwarmt huis hebben, niet dat al de warmte uit uw woning verloren gaat. Zonder isolatie ontsnapt er warmte via ramen, muren, daken, vloeren en noem maar op. Isolatie gaat dit tegen, het biedt u vele voordelen. Ik zet ze voor u allemaal even op een rijtje. Het grootste voordeel is de kostenbesparing die het u oplevert. U kunt tot wel 30% op uw energierekening besparen. Het wooncomfort verbetert aangezien de warmte binnenshuis blijft. Daarnaast voorkomt het mogelijke geluidoverlast. Lager gasverbruik zorgt voor minder uitstoot van broeikasgassen en minder uitputting voor fossiele brandstoffen. De overheid komt deze mensen tegemoet met premies. Bij Isocarm kunnen we uw wensen tot realiteit maken. Wij zoeken voor u het beste aannemersbedrijf die spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie voor u kan opleveren in uw omgeving.

Spouwmuurisolatie

Wilt u een huis die in de winter warm is en in de zomer koel blijft? Spouwmuurisolatie biedt u veel meer wooncomfort. Het is wel een dure eenmalige aanbesteding van 1800 euro maar u haalt dit er makkelijk weer uit, in circa 3 tot 5 jaar. Spouwmuurisolatie bespaart namelijk elk jaar 1.640kg CO2 uitstoot. Daarnaast, niet geheel onbelangrijk, geeft het u uw huis ook nog waardevermeerdering. Meer informatie nodig? Neem dan contact op via de link naar de website van Isocarm.

Vloerisolatie

Géén koude voeten hebben wanneer u door uw huis loopt? Vloerisolatie is de oplossing. Door de onderkant van uw vloer met isolatiemateriaal te bedekken zal u geen last meer ondervinden van vochtplekken, tocht of een koude vloer. Wilt u vloerisolatie laten aanbrengen en weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Vraag dan een offerte aan. Wij helpen u graag verder!

Dakisolatie

Met een ongeïsoleerd dak gaat er al snel ruim 500 euro aan energiekosten verloren. Dit wilt u natuurlijk niet hebben. Door dakisolatie te plaatsen bespaart u het milieu van gassen die door uw dak de lucht ingaan. Wilt u uw dak laten isoleren? Door de prijzen die verschillende bedrijven hanteren te vergelijken, raden wij u aan om meerdere offertes aan te vragen.

Categories: Isolatie